dimarts, 5 de febrer del 2008

Torneig Mig Any


Aquest dissabte als camps de futbol del Poliesportiu Municipal es juguen els partits eliminatoris de Torneig de Futbol de Mig Any. Juguem a les 18.00 contra els Mudèjars i a les 20.00 contra els Moros Espanyols, pel que us animem a que acudiu en massa al Poli per a donar suport a l'equip ajudant-lo a que puga passar de ronda sense massa problemes. Aquest any és un any molt important per a tots nosaltres, aixi que hem de fer força i ajudar-se en tot moment, i aquest torneig es la manera de començar les Festes amb alegría i il·lusió. AQUEST ANY SI!! Endavant Llauradors!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe que bonic es vorer com la comparsa, la millor comparsa esta activa. Enhorabona per triar una opció rápida i constructiva, encuant a la web, ja vindrà. Açó es una forma d'estar vius.

Anònim ha dit...

el que fa falta es menys polvora i més moixama

Anònim ha dit...

a mes a mes, ens cal un altre entrenador per al equip de futbol perque Ximo puntxa no te ni puta idea

Anònim ha dit...

Yeeeeee tu eres el grandaso.
Com puq muntar fotos ?

Fran ha dit...

El dia del mig any juguem la final contra els Abencerrajes. Vam guanyar en la semifinal els Benimerins per penals. A vore si aquest any tenim sort i ens fem amb el trofeu, perquè després de 3 finals seguides perdent contra el Abencerrajes jo crec que ja toca.

Avant Llauradors!!!

salva ha dit...

El "sinyó" president te tota la raó, no se de que, peró jo li la done. En quant a guanyar segur que ho fem, ho va fer el Madrid despres de no se quant de temps vivint de les velles glòries. a cas no em fet nosaltres el mateix?
Ara ens toca actualizar les glòries i els gloriossos, deixem que les joves promeses es mengen la gespa del clariano (amb permis de J.V.).

Fran ha dit...

Bé, la banda per al partit, el desfile i el sopar ja està contractada. M'he permés la llicència de contractar unes brasilenyes per donar "moral" i per "motivar" l'equip :D :D. Enguany segur que guanyem!!!

Anònim ha dit...

conteu en mi per lo de la "motivaciò am les brasilenyes"

Anònim ha dit...

IEE A VORE KE DIEM GRANDASO,JUANRA I COPANYIA QUE SE N´ANIREU TOTS JUNTETS A GUANTÀNAMO COM SEGUIU AMB LES BRASILERES...

JEJEJE...

IIII NO HO OBLIDEU.SE N´ANIREU EN COMPANYIA DEL BENVOLGUT PERIGÜELL.

Anònim ha dit...

no digeu noms